Поредно показно убийство. Застреляха Лудия в Пловдив 15.01 | 09:13

Димитър Стоянов е починал в линейката на път за болницата

От Кремена Бедерева

Поредно показно убийство. Димитър Стоянов, с прякор Лудия, бе застрелян вчера вечерта в Пловдив. Той е прострелян пред хотел край стадион "Лаута” в жк."Тракия”.

38-годишният пловдивчанин е починал в линейката на път за болницата.

На мястото на убийството се събираха млади момчета, които са тренирали бойни изкуства с убития, който е бил зам.-председател на федерацията по Шу-Ту.

Димитър Стоянов е родом от Перущица, бил е ММА боец, живее от дълги години в Пловдив. Негова съпруга е моделът Росица Черногорова. Прокуратурата и полицията предприеха всички действия за разкриване на извършителя на тежкото криминално престъпление и изясняване на евентуалните мотиви за извършването му. От пресцентъра на полицията в Пловдив съобщиха, че случаят е предаден на прокуратурата.

По-късно в Пловдив е открит опожарен автомобил, за който се предполага, че е на килърите на убития Димитър Стоянов. Около 19.40 часа, снощи, малко след показното убийство, е подаден сигнал за горящ автомобил "Ауди”, на метри от убийството пред бл. 20, в началото на парк Лаута, съобщи говорителят на ОД на МВР-Пловдив.

Автомобилът е изгорял изцяло. Работи се активно по изясняване на причините за опожаряването му. Продължава огледът на полицията на мястото, където е бил убит 38-годишния Димитър Стоянов

Достъпът към жилищния блок все още е ограничен, извършват се огледи. Засега няма официална информация за това с какво точно оръжие и с колко куршума е стреляно по мъжа.

Водещи

Най-четени