Порой отнесе кола. Изплува тяло на жена край язовир "Винево" 25.04 | 14:39

Продължава издирването на другите членове от изчезнало семейство

От iNews.bg

Открито е тялото на жена близо до язовира в село Винево, заяви Ангел Цанков от полицията в Хасково, съобщава БНР.

Тази сутрин е открит смачкан лек автомобил в близост до мост. Съоръжението е полуразрушено от придошлата вода. По данни на хора от селото, семейство от четири души е тръгнало с колата снощи (24 април) след 22:00 часа от Винево. До тази сутрин от тях не е имало следа. Съседите разказват, че в автомобила са пътували възрастно семейство - мъж и жена, дъщеря им и 4-годишната им внучка.

Колата била открита от виневци на моста на селото, обърната по таван, със счупени стъкла. От проливния дъжд мостът е бил леко пропаднал. Семейството от Кърджали е преминало през съоръжението, преди да бъде обозначено с ограничителни ленти, където след това цяла нощ е дежурил полицейски патрул. Днес от микроязовира на селото е извадена колата, около обяд е открито тялото на 56-годишната жена.

Водолази продължават да претърсват близкия язовир. Мостът все още е затворен за движение, тъй като водата е подкопала основите му. До село Винево се стига през обиколен маршрут през селата Ангел Войвода, Боян Ботево и Караманци.

Водещи

Най-четени