Последно сбогом с Алекс - започна поклонението пред жестоко убитото дете 13.04 | 10:33

Майката загубила най-близките си през тази година

От Христина Рафаилова

Близките на жестоко убитата Алекс, както и хората, които съчувастват на семейството, си казват последно сбогом с детето.

В Поморие започна поклонението на 8 – годишното момиченце. Ковчегът с тялото на детето вече е изнесен от бл. 15 на поморийския квартал "Свобода”, където най-близките на семейството тази нощ се сбогуваха с убитото момиченце, информира в. "24 часа".

Момиченцето ще бъде положено в Ритуалния дом на градските гробища. Там опечалените ще се поклонят пред трагично загиналата Алекс.

Множество приятели на фамилията са отишли да поднесат съболезновавнията си на родителите Веселин и Евелина Тодорови през изминалата нощ. Рано тази сутрин това е направил и кметът на Поморие Иван Алексиев.

Майката на момиченцето е в много тежко състояние. Преди трагедията тя е преживяла операция. Убийството на детето й сринало тотално здравето й.

Смъртта на Алекс е поредната трагедия, която Ева изживява. В рамките на година тя е загубила най- близките си. Баща й почива в катастрофа, а майка си отива заради тумор в главата. След това загива и баба й.

Евелина научи за трагичната развръзка с изчезването на дъщеричката си почти денонощие по-късно, малко преди ковчегът с тялото на детето да бъде докаран в Поморие от патоанатомията.

Водещи

Най-четени