Потвърдено: Бащата на Валя се е обесил 22.08 | 13:05

Лозово скърби за Иван, погребват го утре

От Теодора Кокаланова

Иван Иванов, бащата на красивата медицинска сестра Валя, който бе намерен обесен в четвъртък (21 август), ще бъде погребан утре в гробището на бургаския квартал. Аутопсията на тялото е била извършена рано тази сутрин. Тя е потвърдила, че причината за смъртта е обесване.

Мъжът е сложил край на живота си в семейната къща в Лозово. Оперативно-следствената група, която е извършила оглед на таванското помещение, не е намерила нищо, включително и предсмъртно писмо.

Жителите на бургаския квартал "Лозово" са потресени. По думите им семейството на Валя е преживяло голяма трагедия. Десетки хора се събраха да изпратят Валя, така ще се случи и утре с Иван, информира в. "24 часа". Бащата съвсем започнал да страни от хората след смъртта на дъщеря си. През последните дни не говорел с никого, напълно се затворил в себе си.

Мъжът бил намерен от сина си. По това време съпругата му е била на работа в Слънчев бряг. Майката на Валя известно време е работела зад граница, но след трагичната кончина на дъщеря си се завърнала в България.

На 19 май, след повече от месец издирване, морето изхвърли силно разложеното тяло на Валя. От прокуратурата все още чакат специфична експертиза, която да каже категорично дали красавицата се е удавила.

 

 

Водещи

Най-четени