Потвърдено: Намереното във Варна тяло е на изчезналия 6-годишен Марин 26.06 | 14:21

Всички лица, за които са били подадени сигнали, че са изчезнали по време на бедствието в кв. "Аспарухово", вече са установени

От Цанка Донкова

Тялото, открито на ул. "Гривица" в Аспарухово, е на 6-годишния Марин. Това заяви главен инспектор Николай Калчев, директор на Областната дирекция на МВР-Варна.

Извършено е разпознаване и е установена самоличността на загиналото дете – Марин Добринов Маринов, на 5 години и 7 месеца, издирван от 19 юни.

Детето бе издирвано дни наред от полицейски служители, пожарникари, доброволци и кучета на ППС към БЧК, обучени за спасяване при бедствие, допълва в. "24 часа".

Тялото на детето бе намерено затрупано в ъглова къща на улиците "Горна Студена" и "Галац". Забелязано е от хора, които са почиствали района. С последната жертва броят на загиналите при наводненията във Варна става 13.

"Към момента всички лица, за които в Областната дирекция на МВР-Варна бяха подадени сигнали, че са изчезнали по време на бедствието в кв. "Аспарухово" на 19 юни, вече са установени, съобщават от полицията.

Най-четени