Председателят на СДС не иска да е депутат 19.03 | 15:14

В следващия парламент Съюзът на демократичните сили ще бъде истински дясна - дясноцентристка партия, закани се Емил Кабаиванов

От Кремена Бедерева

Председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов няма да се кандидатира за народен представител на предсрочните парламентарни избори на 12 май.

Д-р Кабаиванов обяви това пред агенция "Фокус” и допълни: "Като кмет на Община Карлово, съм започнал много неща през първия мандат, които впоследствие изпаднаха в застой. През втория си мандат като кмет на общината съм поел ангажименти към моите избиратели, които няма да разочаровам”.

Карлово е град, който заслужава много, има много стартирали проекти, които трябва да се продължат – заяви д-р Кабаиванов.

Това, че няма да бъда кандидат за народен представител ще ми даде възможност да отдам всички сили в предизборната кампания, за да помогна на колегите си от СДС и нашите партньори, за което ще изляза в отпуск, каза д-р Кабаиванов.

Като член на СДС от 1992 г., и като председател на партията, ще използвам целия си личен авторитет при моите обиколки и срещи в цяла България, за да помогна на колегите - кандидати за народни представители, за да може СДС да получи максимално добър резултат на изборите, заяви Кабаиванов.

В следващия парламент Съюзът на демократичните сили ще бъде истински дясна - дясноцентристка партия, която ще работи за промяната на България. Нашите приоритети са икономиката, която трябва да заработи, и да даде възможност стандартът на живот на българските граждани да бъде повишен; образованието, здравеопазването и законността, каза д-р Кабаиванов.

Водещи

Най-четени