Представят образованието в Канада на "Образование без граници" 14.03 | 15:06

Учебни заведения от 18 страни ще се представят пред посетителите на форума

От Стоян Николов

Поредното, шесто, издание на Международното изложение "Образование без граници" ще се проведе между 16 и 18 март в НДК в София.

По време на форума ученици, кандидат-студенти, студенти, родители, учители и експерти в областта на образованието ще могат да се запознаят с програмите на едни от най-престижните средни и висши учебни заведения от всички краища на света, обещават организаторите от "Бери Груп" - България.

В "Образование без граници" своите програми ще презентират традиционно присъстващите учебни заведения от Германия, Канада, Австрия, Хърватия, Холандия, Дания, Естония, Япония, Великобритания и САЩ, но и участващите за първи път Австралия, Румъния и Индия.

Основният акцент на настоящото издание на образователния форум ще бъде висшето образование в Канада, разказва Север.бг. По този повод на мероприятието ще присъстват представители на световноизвестната организация "Education au/in Canada" и на посолството на страната в Румъния.

Изложението се провежда два пъти годишно. За последните три години на форума своя продукт са представили учебни заведения от 28 страни, в това число и едни от най-престижните образователни институции в света.

От България в "Образование без граници" ще участват Стопанската академия в Свищов, Департаментът за езиково обучение на СУ "Климент Охридски", Международната гимназия "Златарски" и др.

Водещи

Най-четени