Представят резултати за работата на местната власт във Враца 02.12 | 09:24

Резултатите ще се представят от гражданското движение ДНЕС, което ще даде информация и за инициативата "Срещу произвола на монополите"

От Силвия Стоядинова

Резултати от мониторинг върху дейността на местната власт в община Враца, ще бъдат съобщени от представители на Гражданско движение ДНЕС.

Изследването е проведено презе сента на тази година, посочват от организацията.

Данните от мониторинга ще бъдат представени в14.00 часа на кмета на община Враца Костадин Шахов, а от 15 часа в Конферентна зала на Общината (ул. ул. "Ст. Савов" № 6) ще се състои пресконференция.

По време на пресконференцията ще бъде представена и информация за хода на Националната гражданска инициатива "Срещу произвола на монопилите".

В събитието ще участват Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Радослав Гетов - координатор на ДНЕС за регион Враца, Пелатия Велчева - член на ОКС Враца на ДНЕС, Латинка Петрова - член на КС на ДНЕС, както и Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването върху дейността на местната власт.

Гражданският мониторинг върху дейността на местната власт и подкрепата на Национална гражданска инициатива "Срещу произвола на монополите" са за са част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да отстоява интересите на гражданите и да работи за осъществяването на ефективен диалог с държавните институции, в името на подобряване на качеството на живот на българските граждани.

Водещи

Най-четени