Пригответе се за късане на нервите - затварят пак кръстовището на Семинарията 22.06 | 15:14

Забавянията на изграждането и ремонтите заради дъжда са компенсирани

От iNews.bg

Една от "тапите" в столицата, тровеща нервите на софиянци, която скоро беше отпушена, ще се появи отново.  Столичният кмет Йорданка Фандъкова  обяви, че кръстовището на Семинарията ще бъде затворено за втори път, цитирана от в. "24 часа". 

Тя успокои, че този път движението там ще бъде стопирано за седмица – от 1 юли до 6 юли. "В момента проверяваме всеки ден темпа, с който се строят големите обекти в София, защото си даваме сметка за затрудненията, които се предизвикват от тях”, коментира градоначалникът. Над 85% от дейностите по кръстовището са приключени, обектът трябва да бъде завършен и движението ще бъде пуснато на 15 юли”, добави още тя.

Фандъкова каза, че времето, загубено заради дъждовете, се компенсира. По нейни думи към момента  дейностите в столицата се движат по график. 

"В момента въпреки дъждовете, успяват да се компенсират частични забавяния, така че към момента дейностите се движат по график. Над 85% от дейностите по кръстовището са приключени, обектът трябва да бъде завършен и движението ще бъде пуснато на 15 юли”, добави още тя.

Най-четени