Приятелството с Цветанов променило Веселин Маринов 25.03 | 10:10

Бившият вицепремиер обаче от месец не вдига телефона на певеца

От Диана Цветкова

Приятелството с вътрешния министър Цветан Цветанов направило Веселин Маринов оптимист за бъдещето на страната ни, но му е донесло и негативи. Това разказа самият изпълнител пред bTV.

"Именно това приятелство промени моя начин на мислене. Аз се превърнах в един оптимист и видях, че в политическия живот на България има човек, който може да бъде толкова честен. Лошото е, че в ГЕРБ също са българи. Това е тъжното", коментира изпълнителят на химна на МВР.

Според него хората не са оценили направеното от ГЕРБ, а плюсът на партията бил, че се изчиства от некачествените хора. Изрази надежда формацията на Бойко Борисов да спечели на изборите. Заради кампанията обаче от месеци не се е чувал с Цветанов.

"Аз не съм го виждал от началото на февруари. Опитах няколко пъти по телефона – не ми вдига. Само съм го поздравявам за определени решения, които взима, за интервюта, които съм чел, които са ми харесали", сподели Маринов. Допълни, че се информира за живота на бившия зам. вътрешен министър от съпругата му, с която се познава.

"Знам колко му е трудно в момента, с каква отговорност се е заел, колко малко спи, какво напрежение има върху него... той ще се обади, ако му потрябвам", допълни изпълнителят.

Протестите, които избухнаха в страната са провалили планираното му турне и всичките му участия са паднали, разказа още Веселин Маринов. По думите му причината била, че хората могат да изтълкуват изявите му като предварителна предизборна кампания, като му е минало през ума, че те могат да бъдат сметнати за агитация, заради приятелството му с Цветан Цветанов.

"В основата на тези протести има голяма логика. Притеснявам се обаче, че този справедлив протест на хората се взе, за да се използва за дивидент на различните партии", коментира още той.

Засега Веселин Маринов не е получавал предложения от нито една политическа партия да участва в предизборната ѝ кампания.

Водещи

Най-четени