Приятелят на Валя продължава да я издирва. Моли всеки за помощ 20.04 | 19:21

Валентин не вярва, че тя се е самоубила и продължава да я търси

От iNews.bg

Приятелят на мистериозно изчезналата Валя - Валентин, не вярва, че тя се е самоубила.

"И небето заплака в този тъжен ден... за мен, за роднините на Валя и за всички хора които я познават и обичат. Дали това са капки дъжд или сълзите който сме пролели от мъка и надежда да се върнеш пак при нас. Обичаме те силно, сърцата ни се късат, докато часовете вървят ли вървят бавно и мъчително в нощта и тъмният ден до мига, в който ще мога да те прегърна и целуна. Моля се да си силна където и да си. Не си сама ние всички сме с теб”.

Това послание е написал Валентин в профила си във Facebook.

Освен това разпространи снимка на Валя с текст на английски, че тя продължава да се издирва и моли всеки, който има информация за нея, да помогне.

Сестрата на Валентин – Мария Георгиева също не вярва във версията, че Валя се е самоубила: "Тя ще си дойде, батко, тя е нашето слънце, ще дойде. Батко, прости ми, че днес не мога да съм до теб, но повярвай ми, че духом и мислено съм застанала плътно до рамото ти. Няма да те оставя. Няма да се предадем, ще я търсим, ще я викаме и тя ще се върне. Вярвам адски силно, че тя ще дойде. Вярвам, обичам ви”, пише Мария Георгиева.

Според полицейки източници тя е сложила край на живота си, хвърляйки се в морето. Роднини обаче все още не вярват на тази версия.

Някои бургазлии твърдят, че младото момиче посегнало на живота си заради невъзможност да има деца.

Валентина Иванова е видяна за последно около полунощ на 15 април, когато слязла от такси до входа на Морската градина.

Според шофьора момичето е тръгнало в посока към Казиното, което е на метри от морето.

Водещи

Най-четени