Прогноза за времето на 24.02.2021 година 24.02 | 00:23

Преди обяд на места в низините ще има мъгла, а през деня над Източна България ще има и временни увеличения на облачността

От iNews.bg

Атмосферното налягане е и ще се задържи значително по-високо от средното за месеца.

През нощта ще бъде почти тихо и отново на места в низините и по Черноморието ще се образуват мъгли. Над останалите райони ще бъде ясно. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°. Преди обяд на места в низините ще има мъгла, а през деня над Източна България ще има и временни увеличения на облачността, но без съществени валежи. От север-североизток, с до умерен вятър, за кратко ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 7° в крайните североизточни райони до 17° в югозападните, сочи прогнозата на НИМХ.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще има значителна облачност, а преди обяд на много места и мъгла. Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 10 мин. и залязва в 18 ч. и 10 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 00 мин. Луната изгрява в 14ч. и 47 мин. и залязва в 05 ч. и 38 мин. Фаза: три дни преди пълнолуние.

Водещи

Най-четени