Промени в състава на НОИ 21.03 | 15:10

От състава на Надзорния съвет са освободени бившият заместник-министър на труда и социалната политика Деяна Костадинова

От Кремена Бедерева

Министерският съвет направи промени в състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт (НОИ), продиктувани от извършени от началото на годината персонални промени в министерствата и ведомствата.

От състава на Надзорния съвет са освободени бившият заместник-министър на труда и социалната политика Деяна Костадинова, бившият началник на политическия кабинет на министъра на труда Димитър Марков и бившият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова. За нови членове на състава на Надзорния съвет на НОИ правителството определя заместник-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова и изпълнителните директори на Агенцията за социално подпомагане и на Агенцията по заетостта Ивайло Иванов и Камелия Лозанова.

Надзорният съвет на НОИ се състои от по един представител на всяка от представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, признати съгласно Кодекса на труда, и равен на тях брой представители, определени от Министерския съвет.

Водещи

Най-четени