Протест №136 поред! Стигна се до сблъсъци с полицията ВИДЕО 21.11 | 21:00

Този път като основен лидер и говорител на протестиращите се изявява младият православен свещеник Дионисий. Той нарече Бойко Борисов българоубиец

От iNews.bg

Около 2000 души се събраха на протест пред старата сграда на парламента тази вечер. Стиган се до леки сблъсъци с полицията, до хвърляне на пиратки и други инциденти, без да има сериозни ексцесии.

Днес е ден 136 от началото на митингите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев, както и "дълбоката държава", олицетворявана от Делян Пеевски и Ахмед Доган.

Тазвечершната хилядна проява се явява първи опит за по-мощен протест по подобие на т.нар. Велики народни въстания от миналите месеци. Разликата е, че не се организира от "Отровното трио" - Минеков, Хаджигенов, Бабикян, които пренесоха енергията си в друг вид начинания, но отново с цел да паднат управляващите и да се проведат честни избори.

Този път като основен лидер и говорител на протестиращите се изявява младият православен свещеник Дионисий. Той нарече Бойко Борисов българоубиец по повод починалите двама души с ковид след лежане на стълбите пред болница в Пловдив. Митингът започна в късния следобед и продължава и до момента, доста хора дори се разпръснаха в различни точки из центъра на столицата.

Водещи

Най-четени