Психично болна седна на жп прелеза в Карлуково. Влак връхлетя върху нея 13.10 | 20:39

51-годишната жена загинала на място

От iNews

51-годишна психично болна загина, блъсната от пътнически влак на гара Карлуково. В 11:21 ч в петък (10 октомври) влакът от Червен бряг за Враца след излизане от завой връхлетял върху седяща на жп линията жена. Машинистът не успял да реагира и да спре композицията, тъй като нямал видимост.

Полицаите установили, че жертвата е Жаклин Десева от София. На 3 октомври тя постъпила за лечение в психиатричната болница в Карлуково.

От години страдала от параноидна шизофрения и много пъти била лекувана в различни диспансери в страната, показал медицинският картон, информира в. "24 часа". Случаят се разследва.

В благоевградския кв. "Еленово" пък 40-годишен мъж скочи от 5-ия етаж на блок и загина на място. Сигналът за инцидента бил подаден от майката на А. Н. около 1:10 ч след полунощ.

От доста време мъжът имал тежко заболяване, често по цели нощи не спял. Във фаталната вечер майката чула, че синът пак не спи и се разхожда из жилището. Докато стане да го успокои, той излязъл на терасата и се хвърлил през парапета. Пристигналите медици само констатирали смъртта му.

 

 

Водещи

Най-четени