Радан Кънев: Върнахме се гръмотевично в Плевен 01.11 | 20:51

Очертава се 50% от кметовете в София да са от Реформаторския блок, заяви лидерът на ДСБ

От iNews.bg

Ние увеличаваме резултатите си. Очертава се около 50% от избраните районни кметове в София да бъдат от Реформаторския блок. Благодарим на колегите в Плевен и връщането на този областен център. В Плевен се върнахме гръмотевично.

Това каза в ефира на Нова телевизия съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев след края на втория тур на местните избори и резултатите от екзитпола, според които реформаторът Георги Спартански побеждава Димитър Стойков от ГЕРБ с 59% и ще бъде кмет на Плевен.

За загуби е рано да се говори. Повече от очевидна обаче е загубата в Хасково, призна Кънев. Той отбеляза обаче, че измитането на крепостите на ДПС от картата на големите областни градове е факт.

Реформаторският блок в рамките на тази управляваща коалиция няма абсолютно никаква алтернатива, коментира от своя страна Божидар Лукарски.

Очертава се 50% от кметовете в София да са от Реформаторския блок, обяви още Радан Кънев, лидер на ДСБ.

За момента е ясно само, че Мария Ачкова от Реформаторския блок печели балотажа в столичния район "Средец". Това обяви тя на страницата си във Facebook.

 

"Средец е син. Тъмно син! Благодаря приятели", информира Ачкова, която ще е новият кмет на "жълтите павета" в София, след като побеждава досегашният от ГЕРБ Виргиния Стоянова.

Водещи

Най-четени