Раздават безплатни билети за Spirit of Burgas на живеещите до фестивала 26.07 | 11:22

Този път билетите трябва да бъдат регистрирани

От Елена Кирилова

Живеещите в близост до фестивалната зона на Spirit of Burgas ще получат безплатни билети за музикалното събитие, осигурени от Община Бургас, съобщава агенция Фокус, позовавайки се на информация от пресцентъра на общината.

Право на билет имат всички, чиято адресна регистрация попада в районите: ул. "Княз Ал. Батенберг", ул. "Филип Кутев",ул. "6-ти Септември", ул. "Крали Марко", ул. "Цар Симеон" N 1-8, ул. "Морска" N 1-9, ул. "Славянска" N 1-7, ул. "Емил Де Лавеле" N 1-6а, ул. "Антим I" N 1-4, бул. "Булаир", бул. "Демокрация" N 1-6 и ул. "Д-р Нидер" N 32-34.

Живеещите в района ще могат да вземат пропуските си на 30 и 31 юли от 10 до 13 ч. и от 13.30 ч. до 17 ч. от отдел "Култура” към Община Бургас.

Билетите ще могат да бъдат получавани срещу представяне на лична карта, на която е изписан адрес, попадащ в района. По постоянен и настоящ адрес адресната регистрация следва да е направена не по-късно от 25 юли 2012 г.

От тази година билетът ще става валиден, едва след като бъде регистриран на сайта на Spirit of Burgas до 00.00 ч. на 31 юли срещу 1 август. Тези, които изпитват затруднения с регистрирането, ще могат да се обърнат към представител на Община Бургас, който ще има задачата да помага в подобни ситуации.

Регистрацията е задължителна, а тези, които пропуснат посочения срок, ще загубят билета си, защото той вече няма да се счита за валиден.

Обявените улици и номера са окончателно определени от организаторите на фестивала и пропуски няма да бъдат предоставяни на хора, чиито адреси не попадат в района.

Тези, които живеят далеч от фестивалната зона, могат да се включат в нашата игра и имат шанса да спечелят билет за Spirit of Burgas. Как можете да направите това, вижте тук

Водещи

Най-четени