Разделението на десните наляло избиратели в ГЕРБ, смята Александър Йорданов 02.04 | 10:05

Който се е хванал на хорото на политиката, трябва да е наясно, че гайдарят му е сатирата, твърди той

От iNews

Който се е хванал на хорото на политиката, трябва да е наясно, че гайдарят му е сатирата. Не съм имал възможност да разговарям с Борисов от 7-8 години, за разлика от други, които го търсеха постоянно. Това каза кандидатът на СДС за евродепутат, включен в листата на ГЕРБ, Александър Йорданов в ефира на БТВ.

"Спомням си, че когато загубихме парламентарните избори преди 2 години и десницата пропиля гласовете на 300 000 души, тогава Радан Кънев каза, че нашето разделение изпрати десетки хиляди наши избиратели да гласуват за ГЕРБ, за да не спечелят комунистите. На всички ни стана ясно, че нямаме акъл и с пърформанси няма да има успех за демократична България", подчерта гостът.

Йорданов коментира и думите си, че имаме премиер мимикрия. "Мимикрия е когато имаме поведение като държава, което невинаги аз одобрявам. По отношение на намесата на Русия във вътрешните работи на страната. По отношение на Русия, аз заемам по-твърда позиция". Според Йорданов като членове на ЕС и НАТО трябва да сме по-твърди. Правителството на г-н Борисов не е това, което беше в Реформаторския блок. За да го има сега една от причините е, че десните се разделиха".

Един от въпросите на водещия разгневи Александър Йорданов. Той бе помолен да коментира колко пъти е трябвало да целуне Бориасов, за да е в листата на ГЕРБ за евроизборите. "Аз на такъв политик ли ви приличам, който се целува с мъже?", попита го гостът.

Водещи

Най-четени