Разследват родителска небрежност в случая с полетялото от втория етаж дете 10.09 | 17:54

За случая е уведомена Агенцията за закрила на детето, като е възложено нейни служители да се запознаят със случая и да изготвят социален доклад, който да бъде представен по досъдебното производство

От iNews.bg

Районна прокуратура - Пловдив, разследва родителска небрежност, след акто момиченце на година и 3 месеца падна от втория етаж на дома си, за което вече ви информирахме. На 6 септември т. г. на телефон 112 е бил подаден сигнал, че в двор на къща в Пловдив е паднало дете. На място е пристигнал полицейски екип, който установил, че това се е случило от прозорец на втория етаж на постройката. Детето е настанено в болница, като към момента състоянието му е стабилно.

По досъдебното производство са извършени процесуално-следствени действия - оглед на местопроизшествието, изготвен е фотоалбум, разпитани са свидетели и родителите на детето.

За случая е уведомена Агенцията за закрила на детето, като е възложено нейни служители да се запознаят със случая и да изготвят социален доклад, който да бъде представен по досъдебното производство. Работата по случая продължава, извършват се активни действия по разследването за установяване на фактическата обстановка.

По неофициална информация родителите на пострадалото дете са били в нетрезво състояние в момента на инцидента.

Водещи

Най-четени