Разярен пес нападна врачанка и я нахапа жестоко 12.09 | 16:46

Пострадалата е в шок, с рани и фрактури по крайниците

От Филипа Тодева

Куче се нахвърли и нахапа жестоко възрастна жена във Враца. Разяреният пес пазел автосервиз, близо до който жената минавала.

Докато жената пресичала булеварда, малко кученце тръгнало след нея, но тя не спряла и не му обърнала внимание. В същия момент голямо женско куче изхвърчало от колибата си в близкия автосервиз, прескочило оградата и се нахвърлило върху жената.

Животното я съборило и започнало да я хапе по краката и ръцете. Чул виковете на жената, персоналът на близкото заведение се притекъл на помощ, а минаващ шофьор спрял колата си и хвърлил празна туба по кучето и то избягало.

Пострадалата жена веднага била приета в Спешна помощ във Враца с рани на бедрото и по ръцете. При падането си обаче тя ударила лошо единия си крак и счупила коляно. След бързата операция хирурзите казаха, че няма опасност за живота на пострадалата, но тя все още е в шок от преживяното.

От полицията пък започнаха разследване защо кучето е било отвързано и дали е било регистрирано по надлежния ред. Ще бъде потърсена и отговорност от шефа на автосервиза, но още не е ясно каква ще бъде съдбата на нахвърлилото се върху жената куче, допълва в. "24 часа".

Водещи

Най-четени