Рамадан Аталай: Разрушаването на политическа партия не може да се сравнява с унищожаването на бизнес 22.08 | 09:44

Аталай също така посочи, че групата около Доган има подкрепата на избирателите, но губи в медийната битка, тъй като Пеевски притежава медиите.

От iNews.bg

Разрушаването на политическа партия не може да се сравнява с унищожаването на бизнес, предупреди Рамадан Аталай, представител на ДПС и част от групата, подкрепяща почетния председател на партията Ахмед Доган. В интервю за предаването "Тази сутрин" по bTV, Аталай коментира актуалната ситуация в ДПС и отношенията с Делян Пеевски.

"До съвсем скоро бяхме най-добрите приятели на Пеевски, но когато той реши да се внедри в ДПС като кукувица в гнездото, внезапно се превърнахме в първите престъпници", отбеляза той. Според Аталай, оставката на Пеевски като председател на парламентарната група на ДПС е била поискана от самия Ахмед Доган, но той все още заема поста благодарение на "дебелоочието си".

Аталай също така посочи, че групата около Доган има подкрепата на избирателите, но губи в медийната битка, тъй като Пеевски притежава медиите. "Имаме план и го следваме. Но всеки, който се опита да отнеме Движението за права и свободи от неговия създател, ще носи както моралната, така и политическата отговорност", заяви той. Аталай подчерта, че съсипването на политическа формация е значително по-сериозно от разрушаването на бизнеси.

Водещи

Най-четени