Рая Назарян: Само ГЕРБ имаме управленска програма 23.09 | 17:00

Влизаме в тази кампания със самочувствието на победители, на първа политическа сила, заяви водачът на листата при регистрацията в РИК

От iNews

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 23-ти избирателен район Рая Назарян заяви при регистрацията в РИК, че коалицията влиза в предстоящата кампания със самочувствието на победители.

"Както винаги, в състава на листата ни има опитни политици, които същевременно и са доказани експерти в своите области. Разбира се, намерили сме и нужния баланс между по-младите и по-опитните, защото за ГЕРБ приоритет винаги е било образованието, бъдещето и реализацията на младите. Влизаме в тази кампания със самочувствието на победители, на първа политическа сила".

По думите ѝ само и единствено ГЕРБ имат управленска програма, която постоянно се актуализира и съдържа реални мерки за всяка една секторна политика:

"Не случайно винаги печелим изборите, защото само ние, единствено ние, имаме управленска програма, която се актуализира постоянно и съдържа реални мерки за всяка една секторна политика. Затова печелим доверието на нашите съграждани и нашият основен приоритет тази кампания, а именно нашите мерки, нашите решения да достигнат до максимален брой избиратели, за да можем да повишим избирателната активност. Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза".

По-рано през деня ГЕРБ-СДС регистрира и листата на коалицията в 24-ти МИР с водач Йорданка Фандъкова.

андъкова изрази надеждата си предстоящите избори да бъдат последните предсрочни парламентарни избори, защото страната ни има нужда от стабилност и хората имат нужда от стабилно управление.

Бившият кмет на София каза още, че през последните години са се забавили различни проекти, като уточни, че са били нужни две години, за да се убеждава поредното правителство, че метрото е стратегически обект и не трябва да се вади от Националния план за възстановяване и устойчивост. Според нея строежът на метрото се забави заради политическата конфронтация и политическата нестабилност.

Днес беше регистрирана и листата на ГЕРБ-СДС за 25-ти МИР, където водач е лидерът на партията Бойко Борисов. 

Водещи

Най-четени