Родителите на намерения в Южния парк Константин Рацов в търсене на истината 12.06 | 10:36

Предстои нова тройна съдебномедицинска експертиза

От iNews.bg

Родителите на намерения в неделя Южния парк 28-годишен Константин Рацов са тръгнали да търсят истината за участта на сина си. Нова тройна съдебномедицинска експертиза ще бъде направена на тялото на момчето по искане на близките му. Според патолозите причината за смъртта е удавяне, съобщава в. "Телеграф".

"Когато влязох в моргата и го видях, забелязах ясно няколко прорезни рани. Никой до този момент не ни е обяснил от какво са се получили те", разказва почерненият баща Стоян, който е таксиметров шофьор. "Отделно от това главата му е разбита, като обяснението е, че това се е получило от удар в статичен предмет", допълва той.

Стоян и съпругата му са съкрушени от внезапната загуба на единственото си дете. За да научат истината, са започнали да обикалят наред институциите. Първо отишли в СРП, откъдето са ги уверили, че и след погребението може да се извърши експертизата. След това опечалените родители са посетили 4-то районно, за да видят всички снимки от местопроизшествието, както и да помолят ченгетата да ги заведат до мястото, където е намерен мъртвият им син.

"Нямаме сили да говорим от мъка. В четвъртък ще погребем детето си. Нека да направим това и после ще ви разкажем за нашите опасения", посочва бащата. Колегите му също са притеснени за случилото се и някои от тях дори ще отидат да огледат тялото преди траурната церемония.

Константин е разведен, а бившата му съпруга живее в Кюстендил. Твърди се, че тя е преброила 7 прорезни рани. Съмненията ѝ за нападение се засилили, след като раницата, вещите и документите на младия мъж все още не са открити.

Водещи

Най-четени