Родителите на починало след ваксини бебе носят праха му навсякъде с тях 23.02 | 17:17

Покрусеното семейство обвинява лекаря за смъртта на тримесечния им син

От iNews.bg

Павлина и Атанас – родителите на починалото бебе Павел от Стара Загора споделиха трагичната си история в ефира на TV7, в "Предаването на Карбовски". Покрусеното семейство категорично обвинява личния си лекар д-р Лидия Бориславова за смъртта на тримесечния им син.

Джипито поставило две ваксини на бебето, въпреки че то не било в отлично здравословно състояние. 10 дни след това, Павел рязко се влошил и издъхнал. Според родителите на детето, причината за смъртта му са именно двете ваксини.

Семейството е толкова отчаяно, че е решено на всичко, за да намери справедливост. Майката и бащата дори донесоха в предаването урната с праха на сина си и споделиха, че тя ще бъде навсякъде с тях.

В студиото присъства и Емилия Иванова. Нейната история е сходна с тази на семейството от Стара Загора. Младата жена губи тримесечния си син Марио преди две години. Здравото иначе бебе умира след две ваксини, поставени от личния му лекар.

Емилия не е за категоричната забрана на ваксините, но настоява, преди да бъдат извършани, да има изследвания за поносимост на децата към тях.

Водещи

Най-четени