Росен Ангелов избягал под носа на полицаите 05.01 | 12:58

В село Луково подозирали, че той води малки момичета в отдалечената вила

От iNews.bg

Издирваният за шесторното убийство в Нови Искъв Росен Ангелов се е измъкнал под носа на полицаите. Той е бил във вилата над село Луково точно преди униформените да започнат акцията там. Когато влезли, ченгетата намерили вътре включени електроуреди, храна, самата, в самата вила било топло. Това става ясно от думите на кмета на селото Румен Колев пред Нова телевизия. "Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре, се е уплашил. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки вътре”, заяви Румен Колев. Според него полицията е изпуснала за малко заподозрения.

Росен не живее в селото, но ходи от време на време. По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил. Няма съседи, вилата е отдалечена. "Този човек не е контактувал с местното население. Подозирахме го, носеха се слухове, че води малки момичета”, потвърди кметът. По-късно разбрал, че Ангелов е бил в затвора. 

Вилата, в която е живял и се е укривал Росен Ангелов, е на няколко километра над село Луково в планината. Кметът на селото обясни, че Ангелов се е придвижвал пеша дотам.  В двора на вилата 56-годишният мъж е тренирал – стрелял е по ламарини и бутилки. Има и импровизиран фитнес с лежанка и щанги.

"Късно снощи приключи огледът, иззеха доказателства”, разказва още кметът. Все още няма следа от мъжа, който полицията издирва за шесторното убийство в Нови Искър.

Водещи

Най-четени