Руските проститутки го закъсаха. Родните жрици атакуват олимпиадата в Сочи 28.01 | 13:55

Само ВИП компаньонките ще заминат за мегасъбитието

От Ивелина Георгиева

Руските проститутки се сдобиха с конкуренция, след като интернет пространството беше взривено с информация, че родните труженички ще си търсят късмета на олимпиадата в Сочи.

Вероятно за Русия ще заминат само ВИП компаньонки, тъй като за обикновените труженички пътуването е твърде скъпо, информира TV7.

Според някои те отиват там сами, според други зад тази идея стоят сутеньори с цел грандиозна печалба. Една от най-старите проститутки у нас – Рени Иванова, обаче е на друго мнение. Тя смята, че едно такова заминаване е много трудно за осъществяване поради ред причини – нуждата от виза, от наемане на място, където да пребиваваш, и естествено, разходите за пътуването, които трябва да се оправдаят.

От справка в интернет става ясно, че българските компаньонки ще се нуждаят от солиден бюджет, за да реализират плановете си в Сочи. Само за самолетен билет те ще трябва да похарчат средно 1400 лв., а най-евтината нощувка в олимпийския град ще им струва 90 лв.

Простата сметка и логиката водят Рени Иванова до извода, че дори български момичета да заминат за Сочи, то те ще са от по-скоро "лукс компаньонки", отколкото такива, които работят на улицата.

Освен че няма да заминат за Сочи, обикновените български проститутки се оплакват и от криза в бранша. Затова вместо в Сочи те търсят препитание в Западна Европа, където на много места се работи легално.

Родните труженички се борят и с редица други проблеми – преследването от полицията, лошото отношение и пр. Идеята за криминализирането на клиентите на платената любов съвсем естествено се посреща остро от жриците.

Водещи

Най-четени