Самоубилото се 12-годишно момче е скочило от 6-и етаж 24.03 | 12:07

Има версия, че е искал да докаже любовта си към гаджето си

От Мая Александрова

12-годишното момче, което почина в Русе, е скочило от 6-ия етаж на блок "Ангел Войвода". Информацията беше потвърдена от полицията в крайдунавския град. Оттам добавиха, че по случая тече проверка.

Инцидентът е станал около 22.15 часа в събота. Момчето е било откарано с кола на Спешна помощ в русенската болница в много тежко състояние - с политравми по цялото тяло, където по-късно е починало.
Предполага се, че става дума за самоубийство.

Появи се информация, че детето е посегнало на живота си от мъка по маща му, който заминал на гурбет в Англия в началото на годината. По-късно обаче се появи и версията, че тийнейджърът искал да докаже любовта си към гаджето му.

Момчето е бил ученик в пети клас в ОУ "Васил Априлов" в Русе. В училището не могат да повярват още на случилото се. От там обясниха, че детето имало много приятели и било общително.

Предната седмица било болно и не е посещавало учебни занятия. Имало добри оценки и не е показвало, че е притеснено за нещо.

"В часа на класния ръководител днес обърнахме внимание на децата за ценността на човешкия живот и затова, че човек, когато има проблеми, трябва да ги споделя с родители, с по-възрастните", обясни директорът на училището Гергана Григорова, предаде БТА.

Водещи

Най-четени