Светлин Танчев: Основното в ГЕРБ беше да се пречи и да се саботира 27.02 | 09:36

В България имало цензура във всички отрасли

От iNews.bg

В България имало цензура във всички отрасли. Това мнение изрази пред bTV отцепилия се от ГЕРБ депутат Светлин Танчев.

"Не съм сигурен, че имаме адекватно антимонополно законодателство в България, за да имаме някаква база, върху която да се опрем и да навлезем в тематиката за монопола”, допълни той.

Вече независимият депутат коментира и напускането си от ПГ на ГЕРБ.

"От началото на мандата в ГЕРБ въобще не виждах кой знае какви ценности. Основното беше да се пречи, да се саботира работата и нищо градивно. Осъзнах, че като цяло според мен се отклонихме от европейската идея. Станах депутат от ГЕРБ, защото съм поемал ангажименти от доста хора в София област и съм им обещавал и агитирал едно светло бъдеще. Вярвал съм в идеята, че ще променим нещо за добро. Аз съм положил огромни усилия и всички мои колеги, служители на партия ГЕРБ знаят с какъв хъс и плам съм работил.”

Независимият депутат сподели бъдещите си проекти, които ще са съвместни с партия "България без цензура”.

"Ние имаме няколко законопроекта, които се надяваме да входираме в най-скоро време, така че няма как да съботираме работата на Народното събрание, ако смятаме, че това са адекватни инициативи. Още повече, че те са насочени изключително към разрешаване на наболели проблеми и стимулиране на бизнес климата и средата в страната", заяви Светлин Танчев.

Водещи

Най-четени