Седмо издание на Международно изложение „Образование без граници” 08.10 | 16:55

„Образование без граници” не спира да изненадва!

От Кремена Бедерева

От 19 до 21 октомври 2012 г. ще се проведе седмото издание на Международно изложение "Образование без граници”, с медийното партньорство на iNews. Отново в Националния дворец на културата (НДК) ще се съберат образователни институции от цял свят.

Освен европейски участници, всички посетители могат да намерят разнообразие от възможности за обучение в Япония, Австралия и Канада.

Сред основните акценти е представянето на немската федерална провинция Бавария, което се осъществява с подкрепата на Германо-Българската индустриално-търговска камара. В София ще бъдат представени всички висши учебни заведения на Бавария, а няколко от тях ще бъдат представени и директно на щанд.

Освен информация, ще бъдат раздавани годишни стипендии за млади учени, както и стипендии за летни езикови курсове за студенти в баварски университети.

Отново ще видим представители и от далечна Австралия и Япония, чиито участие става традиционно. От европейския континент ще присъстват финландски, холандски, датски, английски, шведски и много други и най-важното различни участници. В групата на Финландия отново ще видим престижните University of Tampere и Tampere University of Technology.

Интерес ще предизвика и Škoda Auto University, който е първият и единствен университет, принадлежащ на една от най-големите европейски автомобилни марки.

Изненада ще бъде кариерната част, която ще бъде организирана на 20 октомври (събота).

Откриването на седмото издание на Международно изложение "Образование без граници” започва от 11.00 ч. на 19 октомври, а самото събитие се очаква да привлече посетители от цяла България.

Заповядайте в НДК, от 19 до 21 октомври, етаж 5! Входът е свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК. 

Водещи

Най-четени