Сидеров: Премиерът не е Близнашки, а Близашки 21.08 | 15:08

Служебният кабинет вкарал страната ни във война, смята националисът

От iNews.bg

Служебният премиер не се казвал Близнашки, а Близашки. Той ближел подметки и други неща и довел у нас една пасмина от американски агентчета. Това заяви лидерът на "Атака" по повод новината, че у нас за съвместно учение се пристигнали 250 американски военни и 12 изтребителя. 

Според шефа на патриотичната партия това фактически поставило страната в положение на война. Сидеров припомни, че американците ползват безплатно от 2006 г. военните бази у нас и не позволяват никакъв контрол върху техниката и съоръженията, които вкарват. Тези оръжия могат да послужат за поразяване на цели в Украйна, за разпалване на Трета световна война, смята той. 

Националистът припомни, че е предупредил, че за два месеца на власт кабинетът може да направи много зулуми. 

Сидеров обърна и внимание на факта, че назначаването на Ваньо Танов, човек, който трябва да е следствен и в затвора, не е предизвикало протести и попита къде е "Протестна мрежа". Лидерът на националистите подчерта, че това не се случва, защото "Протестна мрежа" е във властта, и попита какво правят те, докато са в управлението. 

"В светлината на тези събития, които в момента стават в България, например, удължаването на пистата в Безмер. Например, това, че американските посланици и сенатори искат от българските премиери да включат България като плацдарм във войната срещу Русия, на територията на Украйна. Аз правя заключението, че това решение на Министерски съвет е под натиск на американското посолство, естествено." 

Той смята, че под натиска на САЩ страната ни ще започне да употребява генномодифицирани семена. "Чрез тях концернът "Монсанто" става господар на света, защото когато се засеят тези семена, повече не можеш да се засяват други", коментира партийният шеф. 

Лидерът на "Атака" отново подчерта, че решенията, които взема кабинетът "Близнашки", са опасни за българите. "Колко хора обаче са осъзнати в този момент, ще се преброи на пети октомври. Събуждайте се от сън, имате само месец и половина. Уважаеми българи, събуждайте се, вземайте се в ръце. Не позволявайте тези продажници, тези слуги, които вкарват България във война, да предадат щафетата на още по-големи продажници и слуги", призова той.

Водещи

Най-четени