Сидеров: Ще гоня Цветанов докато го вкарам в затвора 02.06 | 17:27

Новите избори биха били “Кървав спорт 2”

От Елица Елефтерова

С гласът си предотвратих опита на ГЕРБ да сринат парламента. Това заяви лидерът на партия "Атака” Волен Сидеров. "Не, няма да го бъде драги престъпници от ГЕРБ”, заяви той и допълни, че партията на Бойко Борисов иска да замажат престъпленията и корупцията, която са извършвали през управлението си.  

"ГЕРБ искат хаос, да сринат всичко и да си уредят новите избори. Ако имаше нови избори те щяха да са "Кървав спорт 2”, посочи Сидеров.

По думите му ГЕРБ са искали да вкарат в парламента Касим Дал и "Национален фронт за спасение на България” и щяха да се върнат на власт и да не се разбере всичко за подслушването. Няма да позволя да се заметат следите и да не се разбере нищо за подслушването. Аз искам да разбера кой ме е подслушвал. Ще гоня Цветанов докато го вкарам в затвора”, допълни той.

Според лидера на "Атака” отговорността от тук нататък е в ръцете на мандатоносителя, а той и партията му могат да бъдат "критикари”. Гласът му е позволил да не се провали парламентът, а да се направи ревизия на управлението на ГЕРБ.

Относно това, че "Атака” няма нито един министър сред избраните, Сидеров допълни, че няма как да участва в кадруването. "Нито съм имал разговори, нито са ме поканили. Хората са ме изпратили да бъда критик и гарант, за бързото вършене на нещата, които са в интерес на гражданите”, уточни той..

Едно правителство може да се прецени по действията си. Орешарски трябва веднага да започне да отмята нещата, които е обещал - например защитата на лекарите и на учителите.

Въпросът за тютюнопушенето може да бъде решен на референдум. Бизнесът страда, а ресторанти фалират, посочи Сидеров. В Швейцария направиха референдум и забраната падна, като 61%  подкрепиха пушенето на обществени места.

По думите на Сидеров във Facebook в момента гербаджиите са активизирали платени групи, чиято цел е да нападат "Атака". Лидерът на националистите посочи също и че ДПС е толерирала ГЕРБ, "те имаха политика за закрила на всичко турско”.

В същото време отново заяви, че от "Атака” ще се борят новините на турски да отпаднат от БНТ или да се преместят. Относно протестите Сидеров посочи, че ГЕРБ организират агитки от наркомани, "плащаш им и ще викат каквото им кажеш”, обясни той.  

Водещи

Най-четени