Сидеров: Ще имам лидер за евроизборите. Няма да правя грешки 23.02 | 17:43

Депутатът предлага да създаде въпросник в помощ на избирателите

От iNews.bg

"Този път ще има лидер, водач на листа за евроизборите. Няма да правя грешки". Това заяви депутатът от "Атака" Волен Сидеров в ефира на TV7.

Сидеров посочи, че при положение, че "Атака" е била нова партия, нормално е било да е имало предателства и грешки. "Аз нямах апарата на Цветанов да проучвам всички в МВР", уточни той.

За пореден път Сидеров се обяви против членството на България в Европейския съюз и посочи, че неговият "отбор е ясен и той ще е против перверзията, наречена Европейски съюз". Сидеров посочи, че това ще е и причината да изпрати евродепутати, които да гласуват срещу порнографски закони, тъй като до сега пратениците му са го предали.

"Един, който го пратих подписа една гей декларация. Другият човек Митко Стоянов чест му прави, че гласува против”, уточни атакистът.

Сидеров заяви, че е готов да направи помощен въпросник на избирателите. Идеята е хората да го дават на всеки кандидат и след като той го попълни, тогава да решат как да гласуват. Според Сидеров избирателят все още се лъже.

Лидерът на "Атака" посочи, че срещу него се води кампания. "Така манипулират хората, за да им внушат, че аз не мога да бъда министър-председател", посочи Сидеров.

Той посочи, че ако бъде избран, ще успее за 365 дни да повиши пенсиите на 500 лв., а средната заплата да стане адекватна на европейската. Атакистът посочи, че това би станало с връщане на ЕРП-тата и връщане на концесиите за злато – печелившите сектори да се върнат в български ръце.

Що се отнася до напрежението около годишнината от обесването на Васил Левски, Сидеров посочи, че е пял химна с чувство. "Пях с чувство, дали съм изфалшивил – сигурно. И друг път се е случвало. Важното е, че пях с чувство", посочи Сидеров.

Според него Апостола не би се съгласил с това, което говорят на паметника му, че е радетел за европейските ценности, тъй като Левски е излязъл против султана, защото е искал да ни продаде на европейците. Той посочи, че не е търсил сблъсъци, а ако някой е търсил е имало полиция.

Водещи

Най-четени