Сидеров пак иска избори: Какво лошо има в това? 06.10 | 15:33

Атакистът бе категоричен, че трябват "избори, докато народът се осъзнае"

От Кремена Бедерева

Имах заложби за математик, но съдбата избра друго. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на пресконференцията на партията.

Той отново преброи 47 партии в парламента, като определи само своята "Атака", ДПС и АБВ за еднопартийни сили. "Ето, "България без цензура" на Бареков има 6 партии, а резултатът им е 5,5%. Това прави под процент на партия", заяви Сидеров.

Освен това атакистът се обяви, че трябват избори – "избори, докато народът се осъзнае".

"Избори, какво лошо има? Нали това е демокрацията", запита Сидеров. "Ние сме единствената партия, която е за премахване на колониалното робство. За връщането на енергетиката в български ръце, на монополите също – тока, водата, телефоните, златото. Искаме и отваряне на 3-ти и 4-ти блок в АЕЦ "Козлодуй", каза още лидерът на националистите.

"От Патриотичния фронт трябва ясно да кажат дали подкрепят ГЕРБ. Пред нас по резултати са само ГЕРБ, ДПС и АБВ, останалите самостоятелно като партии имат под 2%", заяви Волен Сидеров.

"Какво чухме от ГЕРБ, приоритетите им са санирането и Законът за средното образование", атакува Сидеров партията на Борисов.

"Аз отсега мога да подозирам, че ГЕРБ, БСП и ДПС ще отхвърлят нещата, които "Атака" предлага. Така отговори и на въпроса с кого бихме се коалирали", обясни Сидеров.

 

Водещи

Най-четени