Симеонов: Кадри на БСП винаги са били на хранилка при Васил Божков 14.02 | 14:45

"Така че може да приемете днешното изявление в пленарна зала като "империята отвръща на удара"

От iNews.bg

"Това е част от мащабната битка срещу престъпното организиране на хазартните игри в България. Не става дума за лична позиция на Антон Кутев, не става въпрос за позиция на БСП, а определен епизод от битката срещу хазарта на Васил Бошков. Хазартът винаги е бил под чадъра на БСП. Кадри на БСП, народни представители, винаги са били на хранилка на г-н Бошков. Който присъстваше на бюджетна комисия, сигурно е забелязал агресивната реакция на представителите на БСП и в частност на Румен Гечев".Така отговори лидерът на НФСБ Валери Симеонов на Антон Кутев, който по-рано в пленарната зала прочете декларация срещу негови изказвания.  

Червеният депутат обвини Симеонов, че погазва свободата на словото и опитва да контролира медийното съдържание, тъй като е обвинил в корупция журналисти.

Който присъстваше на бюджетна комисия, сигурно е забелязал агресивната реакция на представителите на БСП и в частност на Румен Гечев". 

"БСП винаги са били на страната на Божков и са създавали перфектни условия за неговите престъпления. Така че може да приемете днешното изявление в пленарна зала като "империята отвръща на удара".

По думите му bTV също била част от империята, защото винаги е заямала позицията на Васил Божков, тъй като е рекламно зависима.

Също така и от съвсем скоро се появи и беше осветлен и един от най-сериозните играчи в тази империя - Русия. Шефът на разузнаването Сергей Наришкин поиска освобождаване на Божков без никакво основание от шейха на Дубай. Как ще се развият събитията, аз не мога да предрека, но това е тежка и опасна битка. И в тази битка БСП виждате на коя страна застава", продължи Валери Симеонов.

Според него неслучайно е избран моментът сега да отговорят БСП с декларация. Реакцията идвала, след като получили именно подкрепата на Русия чрез действията на Сергей Наришкин.

"Това, за което говореше Кутев, няма общо с моето изказване и не отговаря на истината. Какво посегателство върху демокрацията? Защо като си получил информация, не предприемаш нищо, не взимаш интервю, нито подаваш сигнал до прокуратурата", запита Симеонов.

Водещи

Най-четени