Скандал! 15-годишна ученичка прави секс. Баща й бил политик 04.12 | 09:56

Непълнолетната девойка е от Езиковата гимназия в Кърджали

От Кремена Бедерева

Интернет и социалните мрежи у нас гръмнаха в ужас. Ученичка на 15 години от Езиковата гимназия в Кърджали попадна в скандално видео, което бе публикувано във Facebook.

Във видеото се вижда как малолетната прави секс с по-голямо от нея момче - 18-годишен ученик. Скандалният клип се върти из децата като зараза.

Сред учениците върви мълвата, че момчето е качило компрометиращия клип в мрежата с намерението да си отмъсти, тъй като заподозрял приятелката си, че е правила секс с баща му.

Сигналът е получен в общинската служба за социално подпомагане на 28 ноември и в 10-дневен срок служителите трябва да се произнесат. Полицията също разследва случая.

Служители от местното звено на Агенцията за закрила на детето проучват случая след сигнала на училищната управа.

По информация на 24rodopi.com 15-годишната ученичка е дъщеря на местен политик. Според местния сайт видеото е качено от Дельо, приятел на главния герой от порното, става ясно, че в апартамента има и други хора.

Дельо е син на известен лихвар в Кърджали, поясниха още познати на "веселата компания”. Клипът е правен по време на ученически купон.

"Момичето било надрусано. Мъжът, който прави секс с нея е Ш., с прякор Рака. На 23-24 години е. Снимачът се казва Недялко Недялков. Дельо му викат. Той има проблем с Рака и за отмъщение е качил видеото, това е истината", поясниха осведомени.

Водещи

Най-четени