Слави оттегли ИТН от преговорите за правителство (ВИДЕО) 22.07 | 19:55

Отиваме на избори, заяви Трифонов

От iNews

"Ние вече нямаме никакво място в тези безсмислени, лицемерни преговори. Христо Иванов ги прекрати. Отиваме на избори", заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов. 

"Христо Иванов и ПГ ДБ, за пръв път говориха това, което мислят наистина в НС. Говореха в ефир в нета с  включен микрофони и камери, защото не знаеха, че са на живо. Лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в историята видяхме истинското лице на задкулисието, лъжата, манипулацията и политическата еквилибристика", обясни Трифонов.

"Иванов каза следното по повод, че има преговори с ИТН - "Това означава, че те вече не могат да кажат на сто процента, че те са мафия, а ние сме сто процента бели, т.е нещата почнаха да се размиват", заяви Слави Трифонов и допълни: "Хр.Иванов в прав текст признава, че ДБ и ПП ни наричат мафия". 

"Какъв е смисълът от тези преговори? Аз изтривалка ли съм? Отвращавате ме! Вместо да създавате, вие рушите. БСП нямали право да правят кабинет като мандатоносители, защото бил технически мандата им. Всичко е измама уважаеми сънародници, важното е аз да съм мафия", емоционално заяви Трифонов.

Водещи

Най-четени