Служба "Военна информация" отбелязва 104 г. военно разузнаване 12.01 | 18:20

Ангелов благодари на военните разузнавачи за професионалното изпълнение на важните задачи

От Кремена Бедерева

Служба "Военна информация" отбелязва 104 години военно разузнаване, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

"Законът за военното разузнаване ще разпише ясни правила за дейността на системата на военното разузнаване и ще направи по-видим за обществото изключително ценния принос на служба "Военна информация" за националната сигурност и външната политика на страната", каза министърът на отбраната Аню Ангелов днес - 12 януари, на тържественото събрание в служба "Военна информация" по повод годишнината.

Ангелов благодари на военните разузнавачи за професионалното изпълнение на важните задачи в интерес на Българската армия, в осигуряването на мисиите и операциите, в които участват български военнослужещи, по линия на НАТО и ЕС, както и за вземането на важни решения от държавното ръководство.

"Вярвам безрезервно на вашите анализи и информация и ви уверявам, че и в бъдеще можете да разчитате на волята и подкрепата на ръководството на Министерството на отбраната да продължава да развива и изгражда модерни способности за ефективно разузнаване", каза министърът.

Водещи

Най-четени