Служителка на мобилна компания припадна по време на работа 08.06 | 13:42

На жената ѝ прилошало от заформилата се огромна опашка в офиса

От Цанка Донкова

Служителка на мобилна компания припадна по време на работа в офиса в Дупница. Инцидентът станал, след като вчера се заформила огромна опашка в офиса на мобилния оператор. Наложило се жената веднага да бъде откарана с линейка в Спешен център, съобщава Struma.bg.

Пенсионери, които получили парите си, се били наредили да си платят сметките за мобилните телефони. От голямото напрежение на 28-годишната касиерка ѝ станало лошо и припаднала. Веднага е била извикана линейка, а докато помощта била на път, колегите на момичето се опитвали да я свестят със студена вода.

Дежурният екип на Спешен център - Дупница закарал младата жена в медицинското заведение. Оказало се, че тя вдигнала кръвното налягане, а и напрежението допълнително усложнило положението и й прилошало. Изпратили я вкъщи да си почива.

Търговията в Дупница оживява в дните, когато пенсионерите взимат пенсиите си. Тогава могат да се видят опашки в хранителните магазини, в офисите, където се плащат сметки, и по кафенетата. По-малките централни кафенета се пълнят само в дните за пенсия от 7-о до 15-о число на месеца. Търговците след това чакат да дойдат дните за следващата пенсия, за да изкарат някой лев.

Водещи

Най-четени