Слънчева неделя: До 22-23°С в цялата страна 13.10 | 09:00

От iNews

През деня в неделя ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличи, но ще е предимно разкъсана и висока. До обяд ще духа слаб южен вятър.

Максималните температури ще са между 22-23°С в цялата страна.

Времето в София

През нощта срещу неделя ще преобладава разкъсана висока облачност. Минималните температури ще са между 6-9°С, а максималните – около 20-22°С. През деня ще е слънчево, а след обяд и с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб южен вятър.

Времето в планините - условията за туризъм ще са чудесни!

Времето ще е предимно слънчево. Ще продължи да духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°С, на 2000 метра - около 7°С.

Времето по Черноморието

Над Черноморието преди обяд облачността ще бъде разкъсaна. След обяд ще преобладава слънчево време. Ще продължи да духа умерен вятър от северозапад. Максималните температури ще са между 21° и 23°C. Температурата на морската вода ще е 18°-20°C. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

Времето на Балканите

Предимно слънчево ще бъде в централните и източни райони на полуострова и южните части на Гърция. Влошаване на времето и гръмотевици се очакват над Западните Балкани.

Прогноза: Имре Дузмат, Meteo Balkans

Водещи

Най-четени