Софи Маринова загърби мерките заради рожден ден с гьобеци на мама Мария ФОТОФАКТ 29.04 | 20:30

Пищното тържество събра цялото семейство, а самата Софка се похвали, че от години не се е срещала с част от родата

От iNews.bg

Дълга маса опъна Софи Маринова за 70-ия рожден ден на майка си Мария. Пищното тържество събра цялото семейство, а самата Софка се похвали, че от години не се е срещала с част от родата. "Майко, да си жива и здрава и дълги години така да ни събираш", с тези думи Софи даде старт на купона. Кючеци и гьобеци съпровождат цялото тържество.

Специални колани, обсипани с пайети, се увиваха около ханшовете на гласовитата певица и младите й племеннички и братовчедки. Партито бе съпроводено от много музика, разбира се, само в попфолк ритми. Дългогодишният опит на Софи по подобни събития й позволи да ръководи гостите и да ги подсеща кога трябва да седнат и да починат.

Докато припомни едни от вечните си хитове, уважилите събитието имаха възможността да се насладят на специално изпечено агнешко месо. Постите не попречиха на етрополската фамилия да нагости поканените, а Софи презентира на микрофона всяко едно от ястията. Въпреки че са доста повече от позволените 15 човека, семейството съумява да пази дистанция и дори по време на танците на дансинга имало място помежду им, пише Hotnews.bg

Към Софи с микрофон се присъедини и Гринго. Двамата изпълниха няколко дуета, за да поздравят 70-годишната Мария. Софи подари на майка си освен незабравимо парти и техен общ портрет, който да краси стената й в Етрополе.

ђ

Водещи

Най-четени