Софиянци в паника: Бомба в Mall-а? 29.11 | 20:42

"Какво става - това бомба ли е? Защо гори Mall-а", се питат хората в района

От Кремена Бедерева

Софиянци се видяха в чудо, след като Mall of Sofia се запали тази вечер. Сигнал за пожар в търговския център на бул. "Ал. Стамболийски" и "Опълченска" е подаден малко преди 19 часа.

В момента хората от Mall-а са евакуирани.

"Какво става - това бомба ли е? Защо гори Mall-а", това се питаха софиянци, които живеят наблизо или работното им места се намира в района. 

"Някой ни напада", заключи пък друга очевидка на пламналия търговски център. "Тука е някакъв ужас. Транспортът е ужасен, движението е спряно, на никъде не може да тръгнеш", разказа младата дама, която се оказва случайно в близост до Mall-а.

"Чух и някакви сирени", съобщи още жената, която сподели, че ако не е бил дъждът, според нея пораженията щели да са по-големи и едва ли пожарът е щял да бъде овладян толкова бързо.

"Да съобщят на хората да не минават по бул. "Стамболийски", апелира още софиянката пред iNews.

Въпреки паниката у някои хора към момента няма информация в търговския център да е имало взрив. Подобно съобщение бе разпространено по-рано, но към момента няма официално потвърждение. Хора, били в сградата, също не са чули взрив.

Засега не се знае откъде е тръгнал пожарът, но по първоначална инфомация е тръгнал от ел. инсталацията, където влагата и падналия днес дъжд е причинил късо съединение.

Водещи

Най-четени