Специален шарен асансьор за детското отделение в „Пирогов“ 01.06 | 11:00

Рисунките са дело на децата от детска градина и училище

От iNews.bg

Фондация "Асансьорна безопасност” подари на обновеното детско на "Пирогов” украса и за вторият асаньор. Това са новите фолиа, които от днес красят втория нов асансьор на детско отделение, в болница Пирогов.

Екип между фондацията и на болницата имаше трудната задача да избере, които детски рисунки да бъдат включени в създаването на специалните фолиа. Като краен резултат бяха избрани рисунки, създадени от малките творци от столичните 145-то ОУ "Симеон Радев” и от ДГ "Лозичка”.

Лично учредителят на фондацията Емануела Фролошка участва в поставянето на фолиата. Тя честити празника на всички деца и отправи пожелания за здраве и незабравима лятна ваканция. "Пожелаваме Ви да не Ви се налага да стигате до никакви болнични заведения, особено през предстоящите летни месеци, но със сигурност, ако се озовете в ролята на посетител на Пирогов, може би ще успеем да Ви накараме, поне мъничко да се почуствате по - комфортно, в среда съдаваща усещането, че не сте в болница... дори и в асансьора”, подчерта г-жа Фролошка.

Това е четвъртият асансьор в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов”, който е украсен с информативните фолиа, създадени от тематични детски рисунки, чиито акцент е асансьорната безопасност.

Емануела Фролошка е  Учредител и Изпълнителен директор. Преживяла кошмара на асансьорния инцидент в  Майчин дом, през 2010 година! Никога не съм вярвала в случайността на това, което ни се случва! Винаги съм вярвала, че всяка случка има пряка връзка с пътя, който всеки един от нас трябва да извърви! Безпрекословно вярвам, че всяка голяма промяна  започва преди всичко от нейното индивидуално осмисляне, вярата, че тя е постижима, както и личния принос на всеки, който я желае.

Водещи

Най-четени