Спипаха топ готвача Андре Токев пиян зад волана 01.11 | 08:00
Шеф Токев е заловен фиркан докато в сила е предишно негово провинение за шофиране в нетрезво състояние. Той е бил много зле и трудно се е държал на краката си. Преди да бъде проверен е забил пикапа си в бордюр и дори изхвърчала гума
Популярният шеф Андре Токев е бил заловен от катаджии да шофира пиян. Тестът с дрегер е показал наличие на 1.9 промила алкохол в кръвта на топ готвача, който е жури в известното тв реалити "Мастър Шеф", води няколко други предавания и е собственик на скъпарския ресторант ANDRe.
Токев, който е работил в отличени със звезда "Мишлен" места, а в момента е лице на bTV, е спрян на Околовръстния път в София при акцията на МВР срещу шофирането след употреба на алкохол и наркотици, която започна на 26 октомври в цялата страна. Той все още е в ареста, където ще изкара общо 24.
Най-неприятната вест за шеф Токев е, че е спипан фиркан докато в сила е предишно негово провинение. Иде реч пак за шофиране в нетрезво състояние. Всичко това означава, че готвачът трябва да лежи ефективно в затвора, ако родният съд отново не покаже странни критерии.
По неофициално инфо от очевидци Токев е бил много зле и трудно се е държал на краката си. Преди да бъде проверен, той забил пикапа си в бордюр и дори изхвърчала гума, а после той твърдял пред органите на реда, че дори не помни как и защо се е седнал зад волана.
Ето как готвачът се представя на своята официална страница:
Oсновател на Българска Асоциация на професионалните готвачи в България, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d "Or” и носител на единствената за източна Европа диплома "Global Masterchef Degree”. Андре е на 50 години, роден е в Лайпциг на 14 декември 1968 година, в семейство на българин и германка. Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin.
Готвенето за Андре е удоволствие, постигнато чрез перфекционизъм и здрава дисциплина.
"Кулинарията е като живота – доставя удоволствие на всеки, защото всеки може да се включи в това преживяване. Най-важното е да се приеме, че няма идеален ресторант. Не е важно един ресторант да се хареса на всички. Затова той трябва да изгради собствена атмосфера, собствена физиономия, да развива собствена идентичност. Важно е това да се прави, вдъхновено с желание и с любов. Заповядайте заедно да изживеем ароматите и вкусовете на ястията. Да се докоснете до моя кулинарен живот, преминал през различните държави и култури на хранене!
Великата кухня е като велика държава- трябва да има история и ценности."
Водещи
-
Работодателите решават дали да протестират заради цените на тока
Представителите на бизнеса са в протестна готовност до приемане на текстовете за компенсация...
13.01 | 14:45
-
Песков: Много страни искат да бъдат домакин на среща между Путин и Тръмп
Според прессекретаря подобна среща може да се обсъди, след като Тръмп встъпи в длъжност като...
13.01 | 14:30
-
Какво е астрологичното значение на пълнолунието през януари?
Януарското пълнолуние, известно още като „Вълча луна“, ще настъпи в 0 ч 27 мин. на 14 януари...
13.01 | 14:15
-
40 сантиметра достигна новата снежна покривка на места в Смолянска област
Две населени места в община Мадан са без електричество. Аварийните екипи работят и се очаква в...
13.01 | 13:45
Най-четени
-
Драстично поскъпват банковите услуги от пролетта
Водещи финансови институции в страната обявиха по-високи тарифи за редица услуги, включително...
13.01 | 09:45
-
Почитаме християнските мъченици Ермил и Стратоник
Ермил бил дякон в църквата в Сингидунум
13.01 | 09:15
-
Яжте тази закуска и ще доживеете до 100 години
В същото време царевичните тортили са източник на сложни въглехидрати с нисък гликемичен...
13.01 | 10:45