Стана ясно къде се крие Ахмед Доган, който вчера се изниза от летния сарай в „Росенец” 02.09 | 12:15

Припомняме, че Доган напусна „Росенец” на задната седалка на лек автомобил на активист вчера следобед.

От iNews.bg

Мистерията падна. Стана ясно къде се крие Ахмед Доган, който вчера се изниза от летния сарай в "Росенец”. Ден по-рано собственикът на имота Данаил Папазов му показа вратата. Сокола няма право да ползва и "Боянския сарай".

Припомняме, че Доган напусна "Росенец” на задната седалка на лек автомобил на активист вчера следобед.

Доган, който остана без сараи, вече живее в палат на Рамадан Аталай в родопския зимен курорт "Пампорово", съобщи 24rodopi.com.

За Доган бил приготвен апартамент в хотел на хасковлии в "Слънчев бряг", но понеже е нискотарифен и с лоша слава, той отклонил поканата и обсъдил с най-верните си деребеи варианти за пребиваване в имот на Сали Табаков около Варна или в родопската база на Аталай.

Късно вчера той е пристигнал в "палата на Аталай", както смолянчани наричат огромната вила.

Тъй като за отцетниците в ДПС законите съществуват, за да бъдат газени, Доган отново се намира в имот със съмнителна собственост, водещ се на фирма.

Изграден е върху скандален терен – една от 55-те сделки за мистериозно изключване на земите от горския фонд, които бяха част от сигнал на бившия земеделския министър Мирослав Найденов до Главна прокуратура.

Проверката, която трябваше да установи как е изваден от горския фонд терен в Смолян и как фирмата на сина на Аталай – Ревин, сменя предназначението на земята срещу 3,96 лева за кв. метър, не установи престъпление.

Оказва се, че собственик на компанията е регистрираният в САЩ "АИАТ Интернешънъл холдингс".

Процедурата по заменката е започнала през 2007 година и е завършена през 2008 година.

Водещи

Най-четени