Станишев заедно с Ламбо в мъката му 23.04 | 17:18

Можеш да разчиташ на мен и на БСП, отсече той

От Теодора Кокаланова

"От мое име и от името на всички в БСП искам да поднеса най-искрени съболезнования на Стефан Данаилов." Това заяви в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев, съобщават от пресцентъра на партията.

"Мария беше изключителна жена, много искрен и достоен човек и невероятна опора за Стефан Данаилов. Тя бе голямо вдъхновение за него и в неговото творчество, и в живота му, и във всички премеждия, през които той е преминал досега", каза още той. 

Той обясни, че е провел тежък разговор с Данаилов и на него му е изключително трудно. "Искам да му кажа, че тя ще ни липсва ужасно много, на нас - нейните приятели, на хората от БСП. Ние ще направим всичко възможно тази загуба да бъде по-леко понесена от него", отбеляза Станишев. 

Лидерът изказа абсолютната си подкрепа и съпричастност към мъката на Данаилов. "Той ще усеща нашето рамо в този труден момент. Стефан Данаилов знае, че може да разчита и на мен, и на цялата социалистическа партия. За нас Ламбо е вдъхновение, нещо изключително във всяко едно отношение. Искам само да знае, че сме заедно с него", заяви той. 

Водещи

Най-четени