Страховито! Деца съсякоха старец с брадва 23.01 | 08:33

Мъжът е в болница с опасност за живота

От iNews.bg

Българските села все повече започват да заприличват на Дивия Запад. Последната страховита случка е от монтанското село Владимирово, където дена на 11-12 години съсякоха с брадва 72-годишен мъж. Първо изблъскали от пътя дъщерята на пострадалия, удряйки и нея, а после нападнали дядото, като част от нанесените удари са по главата. В момента старецът е в монтанската болница с опасност за живота.

Оказа се, че това не е първото нападение, извършено от децата. Според местните хора те просто си нарочвали някого или отмъщавали за нещо. В училище пък взимали закуските на останалите деца, псували и обиждали постоянно. Затова родителите се страхуват да пускат наследниците си на училище.

Става дума за 6 деца на възраст от 11 до 15 години, които са оставени на грижите на баба си във Владимирово. Жената видимо не се справя с възпитанието им, обясняват хората от селото. Децата имат задължения да хранят патици и кокошки, затова ги държат при бабата, да работят, твърди дъщерята на съсечения с брадва.

"Подавани са многократни сигнали срещу тях, кой срещнат - пребиват, няма вече да си пускаме децата на училище", казва още жената пред bTV.

Водещи

Най-четени