Стрелби с въздушно оръжие на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ 04.09 | 14:11

Посетителите ще научат и за тънкостите на соколарството

От iNews.bg

Стрелбата за някои хора е спорт. За други – приятно занимание. Трети никога не са държали оръжие в ръцете си. Независимо дали сте професионалист, любител или начинаещ, в рамките на тазгодишното изложение "Наслука - Лов, риболов, спорт", което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София, ще имате възможност да стреляте с въздушно оръжие.

Стрелбите ще бъдат безплатни за всички желаещи. Посетителите ще могат да избират между различни видове въздушни пушки, подбирайки най-удобното за себе си оръжие. Взимайки правилното оръжие и след внимателно прицелване със сигурност ще постигнете максимален успех! Гостите на "Наслука - Лов, риболов, спорт" ще могат да се възползват от инициативата през всички дни на изложението.

Представяне на хищни птици

Не сте прочели погрешно. В рамките на изложението всеки ще може да се наслади на живо на различни видове хищни птици и да научи повече за тънкостите на соколарството. Инициативата, която със сигурност ще заинтригува както възрастните, така и децата, е организирана от Българския соколарски съюз. На място членовете на БСС ще обясняват защо ловът със соколи е най-екологичният метод за лов и ще запознаят посетителите с известни птици актьори и състезатели. Посетителите ще могат да се докоснат и разберат всичко, което ги интересува за соколарството, хищните птици, както и да си направят снимки за спомен от изложението.

В рамките на "Наслука - Лов, риболов, спорт" 2017, на 16 септември, ще се проведе и Международната киноложка изложба, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат възможност да изучат нови техники за риболова "с муха", благодарение на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден той ще провежда на живо. От 14 до 16 септември вратите на изложението "Наслука - Лов, риболов, спорт" ще са отворени от 10:00 до 19:00 ч., а на 17 септември – до 17:00 ч.

Водещи

Най-четени