Съдът не пусна на свобода синът на Арабаджиеви 20.11 | 17:04

Вълчо Арабаджиев остава в ареста

От iNews.bg

Спецсъдът не пусна от ареста Вълчо Арабаджиев, предаде БГНЕС. Агенцията припомня, че Специализираният съд гледа днес мярката сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви - Вълчо. Магистратите заседаваха по молба за изменение на мярката му за неотклонение.

В края на август бе извършена специализирана акция в офисите на хотел "Маринела” в София и хотел "Марица” в Пловдив, собственост на Ветко Арабаджиев. 10 души, сред които и синът му Вълчо, бяха задържани. При претърсвания на хотели, офиси и домове беше открита голяма сума пари, а много от банкнотите са били в кутии за обувки.

От задържаните при специализирана акция в хотелите "Маринела" в София и "Марица" и Пловдив са привлечени 6 лица под наказателна отговорност. Сред тях е синът на Арабаджиев - Вълчо, който е с обвинение пране на пари.

Интерпол издаде червена бюлетина за издирването на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Вълчо Арабаджиев, Ромелия Кирилова и Елена Караянева бяха пуснати под парична гаранция от спецсъда, но Апелативният спецсъд ги върна в ареста.

Водещи

Най-четени