Съхранете нервите си, избягвайте столичния булевард "Овча купел" 01.09 | 19:04

Поради ремонт се въвежда временна организация на движението

От Теодора Кокаланова

Въвеждат се промени в организация на движението във връзка с ремонта на бул. "Овча купел" от ул. "Житница" до бул. "Цар Борис III", съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 04:30 часа на 02.09.2014 г. до 24:00 часа на 14.09.2014 г. се зaбранява влизането на автомобили по бул. "Овча купел" в участъка между ул. "Любляна" и ул. "Коломан". По изключение да се пропускат пътните превозни средства на лица, живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и ППС на работещите и обслужващите обекти и клиентите им.

Автобусните линии 73, 103 и 107 ще се движат по променен маршрут както следва: - Автобусна линия 73 – само в посока ж.к. Гоце Делчев - от ж.к. Овча Купел по маршрута си до ул. "Боряна", направо по ул. "Монтевидео", наляво по бул. "Никола Петков", наляво по ул. "Любляна" и по маршрута до ж.к. Гоце Делчев. 

Автобусна линия 103 – от Автостанция "Овча купел", наляво по бул. "Овча купел", надясно по бул. "Цар Борис III", надясно по бул. "Никола Петков" и по маршрута до в.з. Бонсови поляни- двупосочно. Автобусна линия 107 – от Боянска църка по маршрута до бул. "Никола Петков", наляво по бул. "Никола Петков", наляво по ул. "Любляна" и по маршрута до кв. Карпузица - двупосочно.

Колите от линиите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променените участъци от маршрута. Закриват се следните спирки: "Околовръстен път" на ул. Ал.С Пушкин, след Околовръстен път в посока бул. "Цар Борис III", двупосочна спирка бул. "Ал.Пушкин" на ул. Ал.С Пушкин и двупосочна спирка "кв. Павлово" на ул. "Ал.С Пушкин". Разкрива се временна спирка за автобусна линия 73 на ул. "Монтевидео", при ул. Боряна в посока бул. "Никола Петков". 

Водещи

Най-четени