Тапи при Военната академия в София заради строежа на метрото 20.04 | 09:10

До края на октомври там ще бъде преместена и една от автобусните спирки

От iNews.bg

Нова точка с по-големи задръствания ще се появи от днес в София – в района на централния портал на Военната академия. До 28 май се забранява влизането на пътни превозни средства по две пътни ленти от северната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между ул. "Мизия" и ул. "Шипка". Движението ще се извършва в една пътна лента от южната страна на южното пътно платно на булеварда в същия участък, съобщиха от Столична община, предаде БГНЕС.

След малко повече от месец на същото място движението ще бъде обърнато. От 29 май до 20 октомври се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между ул. "Мизия" и ул. "Шипка". Движението ще се извършва по временна пътна лента от северната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в същия участък.

Автобусната спирка по маршрута на линии 72, 75 и 213 с код 440 "Военна академия" в посока ул. "Оборище се премества след кръстовището с ул. "Шипка".

Водещи

Най-четени